Vizitează-ne la Clinică
Str. Caracal, nr.3, Cluj Napoca
Contactează-ne
+40 753 679 840
Detalii francizare
contact@explore-med.ro
Orar Clinică
L - V: 07:00 - 20:00


KinetoHome

Proceduri de kinetoterapie, sport si masaj la domiciliul pacientilor și clienților. Ne adresăm celor cu incapacitate de deplasare la care oferim un spectru complet de masaj terapeutic/relaxare, taping neuromuscular, mobilizări pasive, metode de respirație pentru afecțiuni că AVC, Tetrapareze, afecțiuni postoperatorii, Parkinson, cât și reumatologice ale oricărei zone articular-osoase sau musculare. Acest serviciu la domiciliul se adresează și clienților care au ca și obiectiv o formă fizică mai bună, de slăbire sau antrenament specializat.

ExploreMobilul  

Pe lângă serviciul de închirieri dispunem și de EXploreMobilul, mașînă de transport pentru pacienții cu incapacitate de deplasare.

Parametrii de sănătate

Măsurăm o serie de parametrii de sănătate la domiciliul clinetilor noștri:

  Tensiune
  Glicemie
  Colesterol
  Greutate
  Indice de masă corporală
 Procent grăsime corporală

  Procent grăsime visceralăatât pentru cei care ne solicitați aceste servicii cât și pentru vârstnicii care nu au acces la informații referitoare la serviciile furnizate de instituțiile publice și private ce activează în domeniul socio-medical, în Cluj-Napoca.

 Procent grăsime masă musculară

 

Sunt disponibile atât pentru cei care ne solicitați aceste servicii cât și pentru vârstnicii care nu au acces la informații referitoare la serviciile furnizate de instituțiile publice și private ce activează în domeniul socio-medical, în Cluj-Napoca.