Vizitează-ne la Clinică
Str. Caracal, nr.3, Cluj Napoca
Contactează-ne
+40 753 679 840
Detalii francizare
contact@explore-med.ro
Orar Clinică
L - V: 07:00 - 20:00

In urma strategiei de dezvoltare a companiei noastre #EXploreMed va supunem atenției un proiect pe care urmează sa îl implementam la nivel național, astfel:

Este vorba de o franciza in domeniul medical și a altor activități de Masaj, Fizioterapie si pregatire sportive care nu presupune investitie initiala (cu exceptia costurilor de infiintare a unui S.R.L.). Cei care sunt interesați de preluarea francizei sunt oricare întreprinzători locali, in principal cei care activează in domeniul medical sunt kinetoterapeuti sau persoane care doresc sa investesca intr-un domeniu medical și își doresc să activeze pe cont propriu in acest domeniu.

Precizăm că vom selecta 20 de francizați conform criteriilor organizaționale ale companiei noastre.

  • Practic, aceștia trebuie sa înființeze o societate comercială avand ca domeniu principal de activitate serviciile medicale de specialitate, societate care să funcționeze cu minim doi angajați full-time.(va oferim consultanta)
  • Cheltuielile cu înființarea societății și demararea activității sunt aproape nule, in cea mai mare parte acestea fiind asigurate de către noi.
  • Oricare dintre voi francizatii, nu trebuie sa fi avut vreo firma(SRL) in acest domeniu de activitate , proiectul fiind implementat prin Start-up Nation.
  • Înainte de înființare însă dupa selectie, aceștia vor participa la un cursurile noastre interne de anteprenoriat, management,marketing si vanzari.

Ce oferim noi?

 Costurile achizitionarii francizei sunt in acest sistemul de parteneriat 60% francizatul-40 Francizatorul sunt gratuite.

 Suport pentru plata a doua salarii minime pe economie, plus impozitele și taxele aferente acestora, timp de 10 luni;

 Suport pentru plata serviciilor de contabilitate ale societății nou înființate, timp de 6 luni, pentru un plafon maxim de 300 lei/luna;

 Suport pentru plata chiriei spatiului in care se desfășoară activitatea (dacă este necesar), timp de 10 luni, pentru un plafon maxim de 1200 lei/luna;

 Accesorii obiecte necesare specific kinetoterapiei in valoare de 5000 Euro incluse in francize GRATUIT.

 Aparatura medicala de Fizioterapie BTL Romania Aparatura Medicala valoare de Aproximativ 18000 euro incluse in francize GRATUIT.

 Posibilitatea de colaboare cu partenerul nostru Analiza Posturala Posturotest si Posturotest(10000 euro) inclus in francize GRATUIT.

 Cursurile de Taping, Trigger Point, Form Roller Principles, TRX, Let’s Bands(DIMI " Do It More Intense") Tehnici de masaj orientale, reflexoterapie(aproximativ 1500 euro) incluse in francize GRATUIT.

 Site+Facebook+Instagram+youtube channel+materiale de marketing și promovare+ vanzari si managenment oferit timp de un an de zile de MMLTools(1500euro) incluse in francize GRATUIT.

 Program Business Mastery(6 luni) inclus in franciza(2000euro), program furnizat de Couching 4 You by Lorand Soares Szasz Incluse in francize GRATUIT.

 Partener Principal al Clubului Sportiv Academia EXplore si al concursurilor organizat de Runners Alliance.

 Parte din Explore Alliance Trust.

Afiliat la programele de pregatire Sportiva KinetoSportivity Training&Medicine Laboratory.

Contractele de colaboare cu medici, institutii la nivel national.

Suport 24/24 in ceea ce privește atât know-how-ul activității cat și managementul societății.

Cum ar trebui procedat:

Completați formularul alăturat și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă oferi toate detaliile legate de toate demersurile necesare.
 

Informații suplimentare: 0753-679-840

850x567
850x567
850x567