Vizitează-ne la Clinică
Str. Caracal, nr.3, Cluj Napoca
Contactează-ne
+40 753 679 840
Detalii francizare
contact@explore-med.ro
Orar Clinică
L - V: 07:00 - 20:00

Beneficiile Masajului

O să vă prezint un top cu beneficiile, rolul și rezultatele masajului ca obicei săptămânal în viața voastră, anteprenor, elev, student sau angajat.

1.Intensifică circulația, iar organismul furnizează mai mult oxigen și substanțe nutritive în țesuturi, organele vitale devin astfel mai energice (proactiv), iei decizii mai bune(mai rapid și idei de succes) având o circulație îmbunătățită/creier oxigenat.

2.Eliberează endorfine (analgezice naturale ale corpului) – pur și simplu devii mai FERICIT, ceea ce face ca cei din jurul tău, familie, prieteni, angajați, colegi să aibă alături un om cu resurse nelimitate.

3.Calmează durerile celor care suferă de migrene și scade probabilitatea necesității medicamentelor – un dublu WIN-WIN în posibilitatea de a fi 101% concentrat la ceea ce faci zilnic și neadministrarea de posibile calmante.

4.Scurtează travaliul femeilor însărcinate, ameliorează depresia, anxietatea și grăbește recuperarea; acasă, în școală, la locul de muncă.

5.Ultimul beneficiu din topul nostru îl reprezintă bucuria declanșată de masaj: pentru că implică un confort, un sentiment de grijă, de plăcere, de respect care ți-l porți, caracteristici determinante succesului și unui om succes.

Mult sport în tot ce faceți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *